Het nieuwe fietsen met de B-groep:

05-07-2020
geplaatst door: Andre Seinhorst

Zoals in de mail al werd aangekondigd liepen de aanmeldingen al snel via de app binnen en zo geschiede. Om 8:30uur stonden we met zijn allen bij de Pedaleur om "het nieuwe fietsen" af te trappen.
Met 8 man op pad, is na zo'n vreemde periode niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Al gauw merkten we dat iedereen wel op één of andere manier had getraind of gefietst. De één met zijn vrouw, de ander met een clublid of met een vriend...
Met een flinke wind in de rug glijden we richting Aalten met als doel Sevink Mölle bij Winterswijk. Door de wind en de gemiddelde snelheid was het dan ook noodzakelijk om een extra lusje te maken, maar na een kilometer of 2 extra kwamen we dan toch aan bij onze welverdiende rustplek (Sevink Mölle). Een zeer mooie locatie met voldoende zitplaatsen. Verdeeld over 2 tafels konden we genieten van koffie, cola en appelgebak. Dat was heerlijk!!
Zo gemakkelijk als we naar Winterswijk rolden, zo moeizaam ging het met wind tegen. Toch wisten we door tijdig door te draaien en goed samen te werken de wind te trotseren. 40KM met wind vol op de kop is wel een slijtage slag, zeker toen ook nog 2 viaductjes opgesprint moesten worden. Ruim voor de start van F1, waar het merendeel naar wilde gaan kijken, kwamen we moe, maar voldaan terug in Doetinchem. Met een paar spetters uit de lucht en een paar van beneden, konden we terugkijken op een zeer mooie rit door ons achterhoekse landschap! Stijn bedankt voor deze mooie route!

Dit belooft wat voor volgende week, we staan er zeker weer met zijn allen omdat "het nieuwe fietsen" toch erg veel op het oude fietsen lijkt :-)


...alle blogs...